top of page

YRITYS

Missio

Cycling and Urban Mobility on perustettu intohimosta pyöräilyä kohtaan. Haluamme edistää ja tukea ympäristöystävällistä elämäntapaa: visiomme on auttaa sekä ympäristöä että ihmisiä voimaan paremmin pyöräilyn avulla. 

Laadukkaat, ympäristöystävällisesti valmistetut tuotteet

Olemme valinneet vain tuotteita, jotka on suunniteltu huolella ja valmistettu laadukkaasti, ja joiden valmistuksessa on otettu ympäristöystävällisyys huomioon. 

Yrityksen perustaja

Olen Sergio, ja olen pyöräillyt niin kauan kuin muistan. Pidän itseäni pyöräharrastajana, ja ajan myötä minulle on kertynyt laaja tietämys ja kokemus pyöräilyn parissa. Suhtaudun intohimolla laadukkaisiin teräspyöriin, ja usein minut löytääkin pyöräilemässä upeilla maanteilla Porvoon ympäristössä.

Pyöräilen lähes kaikkialle: töihin, harrastuksiin ja ruokakauppaan. Yleensä liikun tavarapyörällä. Olen ottanut missiokseni edistää ja mahdollistaa pyöräilyä elämäntapana. 

Uskon vahvasti, että pyöräily on tulevaisuuden urbaani liikkumistapa, ja että pyöräily tekee ihmisistä terveempiä ja onnellisempia. 

Olen koonnut kaiken tietoni ja intohimoni pyöräilyä kohtaan luodakseni ainutlaatuisen valikoiman laadukkaita tuotteita ja palveluja, Cycling and Urban Mobility -pyöräliikkeen.

For a cleaner environment & for healthier and happier people.

bottom of page